OM OSS

Flis og Gulv AS er en total leverandør av fliser, naturstein, maling, parkett, laminat og tilbehør. Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produkt sortiment og har et stort utvalg av klassiske og moderne løsninger til bad, stue, soverom, gang, kjøkken, og utendørsarealer. Hos oss får du til enhver tid kvalitetsprodukter som importeres direkte fra alle våre leverandører, dette for å kunne levere fordelaktige priser samt kort leveringstid.

Vi har også en erfaren håndverksavdeling som tar på seg alt innen oppussing og flise legging. Gjennom flere års allsidig virksomhet og faglig utvikling har vi gjort oss til en velkjent og foretrukket leverandør i lokalmarkedet. Vi tar på oss alt fra små jobber på privat markedet til større prosjekter rettet mot bedrifter.

Vårt mål er å være kundens naturlige lokale førstevalg. Dette fremmer vi ved å ha en overordnet visjon og fokus på å alltid levere best mulig kvalitet, fleksibilitet, service og gode medarbeidere med kompetanse.

Vi tar ansvar og stiller strenge krav til våre leverandører og oss som bedrift i form av HMS og samfunnsansvar. Vi er godkjent for ansvarsrett og våre medarbeidere har faglig tyngde som gjør oss trygge i prosjekter med ulike byggetekniske krav og standarder. Dette gjør oss til en pålitelig og troverdig aktør i markedet.