Erfaren totalleverandør

Flis og Gulv AS er din totalleverandør av fliser, naturstein, maling, parkett, laminat og tilbehør.

Produkter Tjenester

Hvem er vi, og hva driver vi med?

Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produktsortiment, og har et stort utvalg av klassiske og moderne løsninger til bad, stue, soverom, gang, kjøkken og utendørsarealer. 
 
Hos oss får du til enhver tid kvalitetsprodukter som importeres direkte fra alle våre leverandører, dette for å kunne levere fordelaktige priser samt kort leveringstid.

Benytt deg av våre tjenester

Enten du har behov for flotte kvalitetsprodukter fra kjente produsenter eller hjelp til oppussing av erfarne håndverkere med øye for kvalitet og effektivtet. Vi er her for å hjelpe deg.

Kontakt oss i dag!

Ikon - verktøy

Egen håndverksavdeling

Vi har også en erfaren håndverksavdeling som tar på seg alt innen oppussing og flise legging. Gjennom flere års allsidig virksomhet og faglig utvikling har vi gjort oss til en velkjent og foretrukket leverandør i lokalmarkedet. Vi tar på oss alt fra små jobber på privat markedet til større prosjekter rettet mot bedrifter. Vårt mål er å være kundens naturlige lokale førstevalg. Dette fremmer vi ved å ha en overordnet visjon og fokus på å alltid levere best mulig kvalitet, fleksibilitet, service og gode medarbeidere med høy faglig kompetanse. 
 
Vi tar ansvar og stiller strenge krav til våre leverandører og oss som bedrift i form av HMS og samfunnsansvar. Vi er godkjent for ansvarsrett og våre medarbeidere har faglig tyngde som gjør oss trygge i prosjekter med ulike byggetekniske krav og standarder. Dette gjør oss til en pålitelig og troverdig aktør i markedet.